Klik hier om nieuwsbrief direct online te bekijken.
Ciraad.nl Ciraad
Noordereinde 215
1243 JS ‘s Graveland
Nederland
t. 06 20896101
maandag tot vrijdag
van 09:00 - 17:00 uur
klantenservice@ciraad.nl
afmelden nieuwsbrief
Meisje
     
Nee, nee het is geen grap sinds deze week is de voorjaarscollectie van Heaven Eleven bij Ciraad verkrijgbaar. Mooie echt natuurstenen kralenkettingen met hanger, maar ook de uiterst vriendelijk geprijsde ballchaincollectie is flink uitgebreid. Daarnaast zijn fijne armbanden maar ook opvallende Ibizalook exemplaren aan onze collectie toegevoegd.

Bekijk de collectie snel op Ciraad.nl

Fijne zondag!

Ballchainkettingen in overvloed

Wegens succes geprolongeerd de ballchainketting van Heaven Eleven. Ook dit jaar is het gelukt om de simpele ballchainkettingen door de hanger om te toveren tot een echt Heaven Eleven plaatje. Zoek je een enkele hanger een basic hanger of een kleurige reeks je vindt het allemaal in deze nieuwe collectie. Naast zilverkleurige variaties zijn ook (rose) gouden variaties verkrijbaar.
Wat te denken bijvoorbeeld van dit snoepje?
Direct naar site

Zomerse kralenkettingen van natuursteen

Ook dit jaar mogen ze niet ontbreken de zomerse écht natuurstenen kralenkettingen van Heaven Eleven. Na de schelp en de buddha hangers is het dit jaar de beurt aan de bone hangers. Deze mooie geraffineerde kettingen zijn bij ons verkrijgbaar in groen, naturel of bont pastel.
Direct naar site

Unieke handgesneden hangers

Nieuw in de collectie van Heaven Eleven zijn de unieke handgesneden hangers uit bone of gewei. Verkrijgbaar in zwart of wit en in de volgende modellen: een engeltje, een bloem, een vlinder of een hart. Gehangen aan een écht zilveren ketting of aan een zeer fijne verzilverde ballchain ketting.
Direct naar site
Mix en match en match en mix

Alle armbanden van Heaven Eleven zijn dit jaar met elkaar te combineren. In de zilverkleurige kralenarmbanden zijn natuurstenen kralen geregen. En alle natuurstenen kralenarmbanden hebben zilver of (rose) gouden details die matchen met de overige armbanden maar ook leuk zijn te combineren met de kettingen uit de voorjaarslijn.

Op de foto wordt slechts een van de vele modellen getoond.
Direct naar site
Beauty van een armband

Op zoek naar een echte showstopper? Zoek niet verder en bekijk deze (rose) gouden brede armbanden eens. Zie je ze al om je pols tijdens die heerlijke zomerse lounge avond op het strand? Verkrijgbaar in eenvoudige rose gouden exemplaar of in uitbundige goudkleurige kralen variant.
Direct naar site
Lange oorbellen met roos

Ook dit jaar mogen de oorbellen van Heaven Eleven niet ontbreken. Dit jaar is gekozen voor lange hangers (de ketting is geheel opgebouwd uit hartjes) met daaraan een liefelijk rozenhangertje. Deze oorbellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en matchen met de armbanden en kettingen uit de Heaven Eleven lijn.
Direct naar site
     
kvk: 172244443 te Eindhoven BTW-nummer: 1013.88.366.B.01